CD 304 Repair and Refurbish

  • Problems reading TOC
  • Has to warm up 1 hour before playing CD

 

Some cleaning

Adjusting focus bandwidth

  • replaced capicitors
  • replaced griplets
  • replaced gear and belt
  • resoldered circuitboards
  • replaced tactile switches
  • Adjust CDM 1
  • Transformer to 240 volt
  • Cleaning

Working like new,   Fast T.O.C. Reading , new display glas

“Weer een revisie van ongekende klasse ik herken de speler niet meer terug, geen opwarmtijd meer, maar wat hij nu ten tonele brengt ongekend  kun je zien dat ongemerkt de jaren er in slijten tot dat het bij jou terecht komt voor revisie en weer beter als nieuw terug komt nogmaals dank voor de goede zorgen.”

Another overhaul of unprecedented class, I no longer recognize the player, no more warm-up time, but what he now brings to the scene is unprecedented, you can see that the years wear on it unnoticed until it ends up with you for overhaul and is better as new again will be back, thanks again for the good care.”